Sisu Partners toimi Korkian taloudellisena neuvonantajana konsultointiliiketoiminnan myynnissä

Korkia-konserniin kuuluva Korkia Consulting Oy on myynyt kestävään kehitykseen erikoistuneen liikkeenjohdon konsultointiliiketoiminnan eurooppalaiselle liikkeenjohdon ja teknologian konsultointiyritys BearingPointille. 

Jo useamman vuoden ajan Korkian strateginen painopiste on ollut kasvattaa uusiutuvan energian liiketoimintaa. Kauppa BearingPointin kanssa vahvistaa tätä strategista valintaa entisestään, tarjoten samalla konsultoinnin liiketoimintayksikölle parhaat mahdollisuudet ja resurssit kasvaa. Kaupan myötä konsultoinnin liiketoiminta siirtyy pois Korkialta 1. maaliskuuta 2023 alkaen. Kokenut tiimi kestävän kasvun asiantuntijoita tulee täydentämään BearingPointin tarjoomaa uusiutuvan energian, resurssiviisaan teollisuuden ja kestävän liikkumisen aloilla.

BearingPoint on itsenäinen liikkeenjohdon ja teknologian konsulttiyritys, jossa yhdistyvät eurooppalaiset juuret ja maailmanlaajuinen verkosto.