Sisu Partners toimi Witted Megacorp Oyj:n taloudellisena neuvonantajana ja hyväksyttynä neuvonantajana

Witted Megacorp Oyj on toteuttanut listautumisantinsa Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle. Ensimmäinen kaupankäyntipäivä Wittedin osakkeella on 13.5.2022. Sisu Partners toimi Witted Megacorp Oyj:n taloudellisena neuvonantajana ja hyväksyttynä neuvonantakana projektissa, sekä jatkaa Wittedin hyväksyttynä neuvonantajana.

Witted on uuden sukupolven ohjelmistokehitysyhtiö, joka auttaa asiakkaita rakentamaan menestyviä ohjelmistokehitystiimejä ja pyrkii luomaan yhteistyötä läpi IT-toimittajakentän. Witted Megacorp -konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 30 miljoonaa euroa. Konserni työllistää täysipäiväisesti noin 400 IT-ammattilaista, joista osa toimii itsenäisinä konsultteina ja osa työntekijöinä. Witted Megacorp -konserniin kuuluvat Suomessa sijaitsevien yhtiöiden lisäksi yhtiöt Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Yhdysvalloissa. Näiden lisäksi yhtiö tekee projekteja useilla eri markkinoilla.

Wittedin ja neuvonantajien tiimiläisiä (Sisu Partners, Dottir, Inderes) kellonsoittotilaisuudessa 13.5.2022