Sisu Partners toimi Korona Investin ja vähemmistöomistajien neuvonantajana Normi-konsernin myynnissä

Normi-konserni on solminut ruotsalaisen perheyhtiö Söderbergföretagenin kanssa kauppasopimuksen, jonka myötä konsernin kaikkien yhtiöiden osake-enemmistöt siirtyvät ruotsalaisomistukseen. Normi-konsernin nykyinen yritysjohto jää kehittämään konsernin toimintaa myös yrityskaupan jälkeen ja he jatkavat myös Normiopasteen osaomistajina. Söderbergföretagen on Ruotsin suurimman liikennemerkkivalmistaja Blinkfyrarin emoyhtiö.

Normi-konsernin liikevaihto on 30 miljoonaa euroa ja se koostuu neljästä erillisestä yrityksestä; Normiopaste on Suomen johtava liikenteenohjaus- ja turvallisuustuotteiden toimittaja ja erikoistuu myös rakentamiseen ja valmistukseen. Normivalaistus keskittyy paremman infrastruktuurin rakentamiseen uusimpien teknologiainnovaatioiden avulla ja toimii pääurakoitsijana useissa ITS-projekteissa. Normilouhinta tekee kallion louhintaa ja räjäytystyötä infrastruktuurihankkeissa. Varala Engineering on älykkään liikenteen ratkaisujen asiantuntija.

Lue lisää lehdistötiedotteesta