Sisu Partners toimi Korona Investin ja vähemmistöomistajien neuvonantajana Ecolanin myynnissä Yara Suomi Oy:lle

Yara Suomi Oy ostaa kierrätyslannoitteita valmistavan Ecolan Oy:n. Yaran tavoitteena on yhdessä viljelijöiden ja elintarviketeollisuuden kanssa osallistua ilmastoneutraaliin ruoantuotantoon tarjoamalla kestäviä ratkaisuja, työkaluja ja osaamista kestävään viljelyyn. Tulevaisuuden ravinneratkaisuihin kuuluvat myös kierrätysravinteet ja Yaran strategisena tavoitteena on laajentaa tarjoamaa kasvavalle luomusegmentille.

”Olemme tehneet hyvää yhteistyötä Ecolanin kanssa ja nyt voimme entistä paremmin yhdistää Ecolanin ja Yaran osaamista kierrätyslannoitteiden edelleen kehittämiseksi. Tavoitteena on tarjota kierrätyslannoitteita Suomen lisäksi myös laajemmin Euroopan markkinoilla”, toteaa Timo Räsänen, Yaran erikoistuotteiden johtaja.  

Sisu Partners toimi Korona Investin hallinnoiman Palvelurahasto I Ky:n taloudellisena neuvonantajana.

”Sisu Partners tarjosi laadukasta taloudellista neuvonantoa asiakaslähtöisellä ja tavoitteellisella otteella. Sisun ammattitaitoinen tiimi otti huomioon toiveemme ja tarpeemme, osoittaen sinnikkyyttä ja periksiantamattomuutta monivivahteisen myyntiprosessin eri vaiheissa. Saavutimme Sisun tukemana meitä tyydyttävän lopputuloksen, ja Ecolan saa hyvän omistajan tukemaan liiketoiminnan kasvua ja kehitystä”, sanoo Vesa Lehtomäki, Korona Investin hallituksen puheenjohtaja.

Lue lisää Ecolanin lehdistötiedotteesta.