Sisu Partners antoi Fairness Opinion -lausunnon Yleiselektroniikka Oyj:n ostotarjouksesta koskien Machinery Group Oy:n ostamista

Sisu Partners on antanut Fairness Opinion -lausunnon ostotarjouksesta Yleiselektroniikalle. Yleiselektroniikka Oyj on allekirjoittanut sopimuksen Machinery Group Oy:n koko osakekannan ostamisesta Preato Capital AB:lta. Yleiselektroniikka ostaa koko Machinery Groupin Oy:n osakekannan 18,750 miljoonan euron käteisvastikkeella. Yrityskaupan toteuttaminen on ehdollinen Yleiselektroniikka Oyj:n ylimääräisen yhtiökokouksen hyväksynnälle.

Yleiselektroniikan ja Machineryn yhdistyminen on merkittävä askel entistä vahvemman teollisuustuotteita, -ratkaisuja ja -palveluita tarjoavan konsernin luomiseksi. Yhdistyminen vahvistaa konsernin asemaa erityisesti Suomessa, minkä lisäksi konserni toimii Venäjällä ja Baltian maissa. Konsernilla on yli 300 työntekijää viidessä maassa. Uuden konsernin odotetaan hyötyvän suuremmasta koosta, laajemmasta tarjoamasta ja parhaiden käytäntöjen jakamisesta. Yrityskaupan seurauksena syntyvällä konsernilla odotetaan olevan laajemmat resurssit kasvattaa tarjoamaansa ja synnyttää lisäarvoa asiakkailleen ja sopimuskumppaneilleen sekä paremmat mahdollisuudet investoida tulevaisuuden kasvuun. Yrityskauppa tasapainottaa yhtiön liiketoimintaa maantieteellisesti.

Lue lisää Yleiselektroniikan pörssitiedotteesta.