Sisu Partners toimi neuvonantajana IDEAL PLM:n, Summ Systemsin ja Pro-STEP:n yhdistymisessä

Sisu Partners toimi neuvonantajana IDEAL PLM:n, Summ Systemsin ja Pro-STEP:n yhdistymisessä. Ideal Product Data Oy yhdistyy Summ Systems AB:n ja Pro-STEP OÜ:n kanssa osakevaihdolla ja yhdistynyt liiketoiminta jatkaa IDEAL PLM Group -brändin alla. Yhdistynyt yritys on johtava Siemens Digital Industries Softwaren kumppani Pohjoismaiden ja Baltian maiden alueella. Yritys tarjoaa asiakkailleen tuotteen elinkaaren hallinnan (Product Lifecycle Management, PLM), valmistuksenohjaus- ja suunnitteluratkaisuja (Manufacturing Operations Management, MOM) ja teollisen internetin ratkaisuja.

IDEAL PLM Groupin tavoite on laajentaa omaa toimitus- ja kilpailukykyään sekä nykyisille asiakkaille että uusille osa-alueille. Yhdistyneiden yhtiöiden yhteenlaskettu pro-forma liikevaihto oli 17 miljoonaa euroa vuonna 2018. IDEAL PLM työllistää yhteensä 110 työntekijää 5 eri maassa.

Lue lisää IDEAL PLM:n kotisivuilta