Sisu Partnersista hyväksytty neuvonantaja Nasdaqin First Northiin

NASDAQ

Sisu Partners vahvistaa läsnäoloaan pääomamarkkinoilla. Yritykselle on myönnetty lupa toimia hyväksyttynä neuvonantajana Nasdaq First North Finland -markkinapaikalla.

First North on Nasdaqin pohjoismainen erityisesti pienille ja kasvuvaiheessa oleville yhtiöille suunniteltu vaihtoehtoinen markkinapaikka. Tällä hetkellä First North -markkinapaikoilla Tukholmassa, Helsingissä, Kööpenhaminassa ja Islanissa on listattuna noin 270 yritystä, joista useiden arvostustaso on erittäin houkutteleva.

Yrittäjyyden kasvu yhdistettynä korkeaan teknologiaosaamiseen ja luovien alojen ammattilaisten suureen määrään on kehittänyt Suomeen startup-kentän, joka on sekä dynaaminen että kansainvälisesti arvostettu.

”Odotamme innolla mahdollisuutta auttaa kasvuyrityksiä keräämään pitkäaikaista pääomaa First North -listautumisissa”, Sisusta kommentoidaan.

 

Lisätietoja:

Jukka Järvelä
Partner
+358 50 553 8990
jukka.jarvela@sisupartners.com

Jussi Majamaa
Partner
+358 40 842 4479
jussi.majamaa@sisupartners.com

Juha Karttunen
Managing Partner
+358 40 555 4727
juha.karttunen@sisupartners.com

Sami Miettinen
Partner
+358 400 735 835
sami.miettinen@sisupartners.com

 

Sisu Partners

Sisu Partners on riippumaton suomalainen kokeneiden ammattilaisten perustama corporate finance –yhtiö.  Tarjoamme neuvonantopalveluita yritysjärjestelyihin, rahoitukseen, pääomanhankintaan ja ongelmatilanteisiin yrityksille, omistajille, sijoittajille, rahoittajille, perheille ja julkiselle sektorille.