Asiantuntijapuheenvuorot Aalto-yliopistossa ja Sijoitusakatemiassa

AEE Sijoitusakatemia

Sisun partneri Sami Miettinen oli paneelikeskustelijana Sijoitusakatemian EU:n Pääomamarkkinaunioni -seminaarissa. Euroopan Unioni suunnittelee, euromaiden pankkiunionin rinnalla, tehostavansa ja laajentavansa EU-maiden pääomamarkkinoiden toimintaa mm. rahasto- ja esitesääntelyä uudistamalla sekä kansainvälisiä osake- ja joukkolainamarkkinoita kehittämällä.

Toisessa huhtikuun tilaisuudessa Professori Elias Rantapuska kutsui Sami Miettisen puhumaan joukkolainamarkkinoista, yrityskaupoista sekä osakeanneista Aalto Executive Educationin part-time MBA Corporate Financial Policy –kurssilla.

Lähetä yhteystietosi sekä asemasi info@sisupartners.com -sähköpostiin, jos haluat kutsua Sisu Partnersin asiantuntijoita vastaaviin tilaisuuksiin tai käsitellyt aihepiirit kiinnostavat.