Sisu Partners toimi Hammas-Pulssin omistajien taloudellisena neuvonantajana osakekannan myynnissä Terveystalolle

Hammas-Pulssi on yksi Suomen suurimmista yksityisistä hammaslääkärikeskuksista, ja sillä on yli 30 vuoden kokemus yksityisten hammaslääkäripalveluiden tuottamisesta. Hammas-Pulssissa työskentelee 24 hammaslääkäriä, neljä kokenutta anestesiologian erikoislääkäriä, jotka osallistuvat kaikkiin nukutusta vaativiin hoitoihin sekä 14 suuhygienistiä. Yrityksen tiloissa on 22 hoitohuonetta ja korkeatasoinen leikkaussali, jossa tehdään vaativia suu- ja hammaskirurgisia toimenpiteitä sekä erikoishoitoja. Yritys lukeutuu mm. implanttihoitojen edelläkävijöihin, ja sillä on pitkäaikaista kokemusta myös nukutuksessa annettavasta hammashoidosta, oikomishoidosta sekä pelkopotilaiden hoidosta. Hammas-Pulssi on tehnyt yhteistyötä myös Turun kaupungin ja ympäristökuntien kanssa osallistumalla usean vuoden ajan ostopalvelutoimintaan.

Lue lisää Terveystalon kotisivulta.